Natuurgeneeskundig Centrum
Working together on health

Welkom op de website van het Natuurgeneeskundig Centrum


Natuurgeneeskunde-Massagetherapie-Craniosacraaltherapie-Fytotherapie (kruidengeneeskunde)-Voedingsadviezen

FILOSOFIE

Wij geloven in de filosofie dat vakkennis, gecombineerd met een respectvolle aanraking en de stimulering van het zelfgenezend vermogen dat elk mens in zich heeft, essentiële kwaliteiten zijn voor een optimaal resultaat. De spreekwoorden ‘hart hebben voor je vak’ en ‘het hart op de goede plaats hebben’ zijn in dit verband veelzeggend. Je zou ze als een symbool kunnen zien voor onze werkwijze.

Daarom kun je erop vertrouwen dat er een behandeling ‘op maat’ wordt gegeven. Zorgvuldig maken wij een keuze uit het aanbod van behandelingen en therapieën om voor jou en met jou, het beste resultaat te bereiken.


EVEN VOORSTELLEN:

Annemieke Gardezy: Na 11 jaar een succesvolle praktijk te hebben gevoerd in Doorn en Kootwijk, hebben mijn gezin en ik ruim drie jaar doorgebracht in de wildernis in het hoge noorden van Canada. Daar hebben we een zelfvoorzienend leven geleid. We hadden zonnepanelen voor de elektriciteit en we vingen regenwater op voor het dagelijks watergebruik. We verbouwden groenten in de eigen moestuin, bakten ons dagelijks brood, maakten yoghurt en kaas en als ik behandelingen gaf, ruilde ik die voor bijvoorbeeld benzine, hout voor de kachel, loodgieterswerk of het bouwen van een geiten-onderkomen.

Sinds kort zijn we terug in Kootwijk om mantelzorg te geven aan mijn vader. Misschien was het geen toeval dat de praktijk nog steeds bruikbaar was. Alle spullen stonden er, ik hoefde alleen de deur maar open te doen. En dat heb ik gedaan, met veel plezier op 13 januari 2013. Je bent van harte welkom, ik ben blij je (weer) te zien.

Vanwege mijn opgedane ervaringen in Canada wist ik zeker dat ‘de business’ van voorheen een andere invalshoek moest gaan krijgen. Een die past bij mijn eigen ontwikkeling als mens en bij de tijdgeest waarin we leven. De nieuwe tijdgeest, waarin het ‘ik-bewustzijn’ langzaam aan het veranderen is naar een ‘wij-bewustzijn’, brengt een verschuiving teweeg in ons denken en handelen. Het zal meer "wij" en minder "ik" -gericht worden wat als zeer verrijkend ervaren kan worden.

Maar zo'n omwentelingsproces brengt ook veel zorgen, angst, stress en agressie met zich mee. Pijlers onder ons bestaan die we altijd als stabiel ervaren hebben zijn aan het omvallen. Het vraagt veel van ons om lichamelijk, emotioneel en psychisch in balans te blijven. Het kan fijn zijn en is soms noodzakelijk om daarin gesteund te worden door een ervaren therapeut. Helaas hebben veel mensen die extra bestedingsruimte niet meer. Ik meen hiervoor een oplossing te hebben gevonden.


FLEXIBEL UURTARIEF

In mijn beroep staat heling en genezing centraal, iets waar iedereen recht op heeftin mijn ogen. Dienstbaarheid en toegankelijkheid zijn voor mij sleutelwoorden in de huidige tijd. Daarom heb ik besloten een flexibel uurtarief te hanteren.

Mijn doelstelling is dat een behandeling voor iedereen toegankelijk moet blijven ongeacht iemands financiele situatie!

Mijn vaste tarief bedraagt 45 euro per uur en 60 euro voor 1.5 uur. (Ik ben op dit moment niet aangesloten bij mijn voormalige beroepsvereniging die een richtprijs hanteert van 65 euro per uur).

Echter, afhankelijk van uw financiele situatie geef ik u de ruimte om een FLEXIBEL tarief vast te stellen tussen de 25 en 60 euro incl. 21% BTW voor een behandeling van 1 a 1.5 uur. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken over een WEDERDIENST.

Met deze nieuwe manier van werken wordt iedereen geprikkeld tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Ik ervaar het als een frisse herstart en hoop dat dit als zeer positief wordt ervaren.


WILT U HELPEN MIJN INITIATIEF TE VERSPREIDEN?

Ik zou het erg waarderen als je mijn initiatief onder de aandacht van je familie, vrienden en collega’s zou willen brengen die hierbij gebaat zijn of er belangstelling voor hebben! Op die manier kan ik gebruik maken van bestaande netwerken waardoor ik zo min mogelijk kosten kwijt ben aan adverteren en ook de heropbouw van de praktijk zal zo sneller gaan. Dat is essentieel want ik zal meer clienten nodig hebben dan voorheen omdat ik een lager inkomen per client zal ontvangen. Veel dank alvast voor het mede ondersteunen van mijn nieuwe werkwijze!


ZOEK JE PRAKTIJKRUIMTE?

Een laatste noot: Ben je een gekwalificeerde therapeut, heb je behoefte aan een praktijkruimte en deel je mijn visie? Kom dan gerust een keertje langs om te praten over het gebruik van de praktijkruimte tegen een beperkte vergoeding.


Door mijn vernieuwde werkwijze verwacht ik een uniek en levensvatbaar concept aan te bieden met een hoogwaardige en betaalbare kwaliteit die ten dienste komt aan de gemeenschap. Kwaliteit die iedereen zowel cliënt als therapeut, ten goede komt.

Welkom in de praktijk voor jou en mij: Onze Praktijk, samen zijn we meer!


Hartelijke groeten,


Annemieke Gardezy


en:Main_Page